Despre Mirabilis Art


Bijuteriile unicat handmade Mirabilis sunt bijuterii de artă, create de un artist, pentru care culoarea primează.

Prin bijuteriile unicat putem spune povești despe noi fără a vorbi.

In crearea bijuteriilor handmade Mirabilis se combină diferite materiale, cum ar fi pietre semiprețioase (malahit, agat, onix, jad, lapis lazuli, turcoaz, coral, granat, carneol, perle), pietre prețioase (smaralde, rubine, safire) antichități, frunze aurite, argintate etc.

Se desenează și se crează forme pentru a fi ulterior turnate sau modelate din metal, urmând a fi folosite pentru a da viață unei bijuterii și pentru a le combina cu pietre semiprețioase sau prețioase.

Sursele inspirației sunt multe și se schimbă permanent. Singura constantă: natura, care dă cele mai multe componente dintr-o bijuterie și este infinita.

Bijuteriile unicat handmade Mirabilis Art spun povești.


Am amestecat timpul și culturile, căutând o armonie. Am captat energia cosmosului, care se transformă constant în creație.

Îmi place varietatea, tocmai de aceea creez piese unice, pentru că fiecare femeie își dorește să fie unică.

Pietrele folosite provin din locuri cu povești, cu timpul înglobat în ele și cu lumina difuzată prin fațete, pietre în care epocile și-au pus culoare, strălucire și sclipiri. 

Pot fi purtate ca bijuterii unice, sau în combinații echilibrate cromatic, sunt bijuterii de vară, de seară, de zi, sau pot da culoare oricărui moment, sunt decorative și au efecte benefice.

Bijuteriile handmade Mirabilis Art dau viata oricarei tinute, indiferent de ocazie.